Ospiti camera #2
Ospiti camera #3
Ospiti camera #4

Vores Værelser

Single room – The Small Danish retro

(ca. 11m2) Værelset er til 1 person, med en enkeltseng. Alle værelser er med udsigt til gårdhaven, og er primært indrettet i retro stil med inspiration fra 30’erne – 50’erne. Værelserne har eget bad/toilet, skrivebord/stol, lydisolerede vinduer, elektronisk safe, telefon, fladskærms tv med internationale tv-kaner og video-on-demand funktion, elkedel med mulighed for at lave kaffe/te, blæser. Gratis wifi på værelset.

Single room superior - Small Danish retro superior room

(ca. 14m2) Værelset er bedst egnet til 1 person, eller til 2 personer der gerne ligger tæt. Seng på værelset er 140 cm bred. Alle værelser er med udsigt til HC Andersens Boulevard, og er for de der elsker at bo i storbyen. Værelset er retro chique med inspiration fra 30’erne – 50’erne. Værelserne har eget bad/toilet, skrivebord/stol, lydisolerede vinduer, elektronisk safe, telefon, fladskærms tv med internationale tv-kaner og video-on-demand funktion, elkedel med mulighed for at lave kaffe/te, blæser. Gratis Wi-Fi på værelset.

Double room – Danish retro room

(ca. 15 - 16m2) Værelset er til 1 eller 2 personer. Værelserne fås med 2 enkeltsenge separerede, eller sat sammen. Nogle med dobbelt topmadras. Værelserne har enten udsigt til HC Andersens Boulevard, Studiestræde eller til hotellets gårdhave. primært indrettet i retro stil med inspiration fra 30’erne – 50’erne. Værelserne har eget bad/toilet, skrivebord/stol, lydisolerede vinduer, elektronisk safe, telefon, fladskærms tv med internationale tv-kaner og video-on demand funktion, elkedel med mulighed for at lave kaffe/te, blæser, gratis wifi på værelset.

 

Double room superior – Danish retro room superior

(ca. 15 - 16m2) Værelset er til 1 eller 2 personer. Alle værelser har dobbelt topmadras (senge er ca, 160 – 180 cm. bred) Værelserne alle udsigt til HC Andersens Boulevard. Værelset er retro chique med inspiration fra 30’erne – 50’erne. Værelserne har eget bad/toilet, skrivebord/stol, lydisolerede vinduer, elektronisk safe, telefon, fladskærms tv med internationale tv-kaner og video-on demand funktion, elkedel med mulighed for at lave kaffe/te, blæser, iphone/pod docking station med højtaler, gratis wifi på værelset.

Double room de luxe - Classic Danish Design Room

(ca. 25m2) Værelset er primært til 1 eller 2 personer, enkelte værelser er egnet til 1 – 2 ekstra senge. Værelserne fås med 2 enkeltsenge sat sammen. mogle med dobbelt topmadras. Værelserne har enten udsigt til HC Andersens Boulevard eller til studiestræde. Værelserne er alle indrettet som en hyldest til en af de verdensberømte danske møbelarkitekter, som f.eks. Finn Juhl, Hans J. Wegner, Arne Jacobsen, Ole Wanscher, Nanna Ditzel, Børge Mogensen. Disse værelser er vor anbefaling for de der elsker dansk møbelkunst eller gerne vil opleve det! Værelserne har eget bad/toilet, skrivebord/stol, lydisolerede vinduer, elektronisk safe, telefon, fladskærms tv med internationale tv-kaner og video-on-demand funktion, elkedel med mulighed for at lave kaffe/te, blæser, iPhone/pod docking station med højtaler, gratis wifi på værelset.

Velkommen til Collector´s Suite # 570

Suiten er ca. 35m2 og Udsmykningen af suiten er en sand hyldest til de den danske designer, udført af Anders Petersen, en af de bedste samlere af dansk vintage møbler i Danmark.
Suiten er inspireret af den danske designtradition fra halvfjerdserne med hessian på væggene, Rya tæpper på gulvet og en integreret reol med bar – Alt designet er af nogle af de bedste danske møbelarkitekter så som Arne Jacobsen, H.J. Wegner, Adam Hoff, Poul Østergaard og Hans Olsen.
Vi vil så gerne have du føler dig velkommen, hjemme og afslappet i suiten så vi har gjort meget ud af ligge relevante bøger og udsmykke væggene med god dansk kunst.
Vi håber at dit ophold i Collector´s suiten bliver en oplevelse der er mindeværdig.
Hvis du falder for et af møblerne, noget af kunsten eller andet i suiten kan du høre nærmere om prisen ved at kontakte Anders Petersen www.apetersen.dk. Anders Petersens galleri på Kløvermarksvej og køber du noget i galleriet får du 10 % rabat som gæst på Hotel Alexandra.

Panton suite – Suite Verner Panton

(ca. 35m2) Suiten er primært til 1 eller 2 personer, og er i 2-rum med soveværelse og stue. Suiten har udsigt til H.C. Andersens Boulevard og Studiestræde. Suiten er indrettet som vores hyldest til Verner Panton, som var en af de mest betydningsfulde verdenskendte danske møbelarkitekter. Verner Panton suiten er vores anbefaling til de der gerne vil have god plads, elsker at bo med farver og elsker dansk møbelkunst eller vil opleve det! Suiten har eget bad/toilet, skrivebord/stol, lydisolerede vinduer, elektronisk safe, telefon, fladskærms tv med internationale tv-kanaler og video-on demand funktion både i soveværelse og stue, elkedel med mulighed for at lave kaffe/te, blæser, iPhone/pod docking station med højtaler, gratis wifi på værelset