Ospiti camera #2
Ospiti camera #3
Ospiti camera #4

Our services

Vores service

Vores København guide

Her vil du finde museumer, restauranter, natklubber, butikker, loppemarkeder og andre fine steder, hvor vi elsker at tage hen, og vi mener gør København til et særligt sted at leve.

Lej en cykel

At cykel rundt i det vidunderlige København er en af de bedste måder at se og opleve byen på, og er en stor del af den danske kultur. Her på Hotel Alexandra lejer vi cykler ud, så du kan opleve København på nøjagtig den samme måde som københavnerne selv oplever byen.

Get our App

Vi har designet en Hotel Alexandra app med en guide til de mange sightseeing steder i København med blandt andet restauranter, museumer, gallerier, shopping og meget mere.

I hjertet af København

Hotel Alexandra ligger lige i hjerte af det centrale København. 5 minutters gå-gang fra Københavns Hovedbanegård - 2 minutters gå-gang fra shopping på strøget. Biografer, museumer, gallarier, restauranter og meget mere er også inden for gå-afstand.

Gratis WiFi

Gratis adgang til WiFi hvor som helst på hotellet. Arrangér nemt dine rejsebookinger, restaurantbooking og andet mens du befinder dig på hotellet.

Opbevaring af Bagage og ejendele

Alle rum er installeret med egen safety box til opbevaring af dine egendele, og vi har også sikker bagage opbevaring i kælderen, hvis du skulle få brug for at opbevare din baggage før du er checket ind eller ud.