Ospiti camera #2
Ospiti camera #3
Ospiti camera #4

Sponsorbørn

BØRNEfonden

Gennem BØRNEfonden støtter vi tre børn i Burkina Faso, der ligger i Vestafrika. Julegaverne til hotellets kunder og personale har de sidste år været konverteret til denne støtte. BØRNEfonden har gennem mange år arbejdet for at bedre børns vilkår i den tredje verden gennem sponsorater.

Faso Burkina Faso hører til blandt verdens absolut fattigste lande. Størstedelen af befolkningen er beskæftiget i landbruget, der er særdeles sårbart overfor lange tørkeperioder. En stor del af befolkningen lever under fattigdomsgrænsen, hvilket medfører sult, sygdomme og en høj børnedødelighed. Desuden er de omgivende lande plaget af interne konflikter, der har sendt store flygtningestrømme til landet, hvis ressourcer er beskedne i forvejen. Størstedelen af befolkningen kan hverken læse eller skrive – det er blandt andet en af de ting, som BØRNEfondens sponsorater er med til at rette op på.

En af disse børn er drengen Yobi, som er født i 1997. Hans familie er beskæftiget i landbruget, hvor det er en nødvendighed, at børnene også arbejder allerede fra en tidlig alder. Skolegang koster penge og penge er ikke noget, som familien har mange af. Men vores fælles støtte får disse børn mulighed for at lære at læse og skrive. Den hjælp er ikke blot med til at sikre Yobi, Aiche og Asséta en uddannelse, men også til at støtte sundheds- og udviklingsmæssige tiltag i hele lokalområdet. Vil du læse mere om hvad pengene bliver brugt til og hvilke områder der virkelig trænger til hjælp, så klik ind på bornefonden.dk

Brev fra Aiche

Brev fra Aiche

Brev fra Yobi Bangre

Brev fra Yobi

Brev fra Asséta

Brev fra Asséta